SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Ski areál Branná - pro rodiny s dětmi téměř ideální

Chtěli byste se naučit lyžovat? Nevíte do kterého ski areálu vyrazit? Ski areál Branná pro vás jistě bude to pravé. Areál se nachází v Jeseníkách poblíž města Šumperk a nabízí široké spektrum služeb. O zábavu tak nouze nebude.

Hlavním lákadlem areálu je jedna sedačková lanovka. Dále v areálu nachází dvojice vleků a lano pro děti. Sjezdovky nabízejí možnostost nočního lyžování. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Úprava svahu probíhá 2x denně. Dětem, které na lyžích ještě nestály, žádné dětské vybavení nepomůže. V tomto areálu jej želbohu nemají. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Zkušení instruktoři v lyžařské škole Vám pomohou zvládnout nástrahy lyžování či snowboardingu. Skáčete na prkně? Smůla, zde jej nehledejte. Pokud Vám z lyžování vyhládne, můžete se občerstvit přímo pod sjezdovkou. Ochutnat můžete řízečky a gulášek. Středisko sousedí se střediskem Petříkov - Kaste + Relax.

Areál je velmi nadprůměrný. Návštěvu tohoto areálu můžeme s čistým svědomím doporučit. Kvalita zázemí je nadstandartní. 77% - to je známka, kterou jsme se rozhodli areál ohodnotit tento skvělý areál. Doufejme, že se tento areál bude v příštích letech i nadále zlepšovat a bude dělat lyžování v česku ještě lepší reklamu než dnes.

Napadl čerstvý prašan a Vy byste rádi vyrazili na lyže, ale vaše peněženka i účet zejí prázdnotou? Půjčka do výplaty vám tuto překážku pomůže vyřešit. Své peníze můžete mít velice rychle, a to ihned nebo ještě dnes. A nyní Vám už nic nebrání si užívat krásná panoramata českých hor.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C