SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Zimní středisko Aldrov

Nemůžete najít vhodný areál? Navštivte ski areál Aldrov a užijte si tu pravou českou lyžovačku! Areál se nachází v Krkonoších a nabízí široké spektrum služeb. O zábavu tak nebude nouze.

Lyžaři do tohoto areálu táhne především sedačková lanovka. Dále můžete využít čtveřici vleků. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Muldy a různé nerovnosti na svahu jsou upravovány denně. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. V areálu se také nachází lyžařská škola. Skáčete na prkně? Místní snowpark je na to ideálně vybaven. Dávejte si však pozor, aby se Vám nic nestalo, pokub však náhodou stane, horská služba sídlí v areálu :) Lyžování je náročné, odpočinout si můžete např. v místním bufetu. Každý hladový krk jistě potěší kofolu nebo kulajdu. Lyžaři mohou k dopravě využít skibus.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Personál je poměrně vstřícný. S přivřeným okem jsme se rozhodli ohodnotit areál na 59%. Doufáme, že nedostatky budou v příštích letech opraveny a i tento areál se zapíše mezi ty, kam se návštěvníci rádi vracejí.

Čtěte také: Aldrov - ideální pro snowboardisty Tento článek přesně potvrzuje moje zkušenosti.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 27.4.

°C
°C
Neděle
28.4.2024

°C
°C
Pondělí
29.4.2024

°C
°C
Úterý
30.4.2024

°C
°C