SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Ski areál Klema

Lyžujete rádi? Přijeďte navštívit areál Klema a užijte si zimní radovánky naplno! Areál se nachází v Beskydech a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

V areálu nachází dvojice vleků a jedno lano. A co když nebude sněžit? Stačí když bude mrznout, od toho jsou zde sněhová děla. Muldy a různé nerovnosti na svahu jsou upravovány dle potřeby. Pokud si s výcvikem svých ratolestí nevíte rady, pomůže vám dětská lyžařská školka. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Zaskákat si můžete ve snowparku. Na sjezdovkách je nutné dodržovat bezpečnostní pravidla, horská služba má základnu daleko. Lyžování je náročné, odpočinout si můžete např. v místním bufetu. Ochutnat můžete kulajdu či česnečku. S lyžemi se chodí špatně, naštěstí v areálu jezdí skibus.

Jak tedy arál ohodnotit? Celkově se jedná nadprůměrné středisko. Průměrný lyžař si zde určitě přijde na své. 75% - to je známka, kterou jsme se rozhodli areál ohodnotit tento skvělý areál.

Chcete, aby Vám bylo teplo na hlavu a přitom vypadali stylově a cool? Nakupute si dámské zimní čepice za skvělé ceny! Již od 160 Kč může být Vaše!

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Pátek 19.4.

°C
°C
Sobota
20.4.2024

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C