SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Areál Partutovice ostudu neudělal

Nevíte co v zimě dělat? Co takhle se naučit lyžovat? Přemýšlíte o víkendu v horách? Potřebujete tip na dobrý ski areál? Přijeďte navštívit areál Partutovice a užijte si zimní radovánky naplno! Areál se nachází daleko od ostatních areálů, je tak ideální volbou pro lidi, kteří bydlí v jeho blízkosti.

V areálu se nachází jeden vlek a lano pro děti. Dolů z kopce můžete svištět jednou sjezdovkou, která má délku 350m. Určitě tedy stojí za vyzkoušení.

Pokud budete mít chuť poohlídnout se také po okolí, nejdete zde spoustu zajímavých míst. Doporučujeme navštívit Outdoor centrum Helfštýn

Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Areál bohužel nedokáže splnit potřeby náročnějších lyžařů. Pokulhává také ochota personálu. Celkově jsme se rozhodli udělit hodnocení 75%. Doufejme, že i tento areál se v příštích letech ještě více zlepší.

Pokud rádi machrujete na lyžích bez helmy, tak bez čepice se v mrazech neobejdete. Vyberte si z široké nabídky v nákupní galerii Aktivnipohyb.cz s sekci pánské zimní čepice.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 27.4.

°C
°C
Neděle
28.4.2024

°C
°C
Pondělí
29.4.2024

°C
°C
Úterý
30.4.2024

°C
°C