SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Kvalita od českých výrobců sportovního oblečení

Jedete po letech konečně zase na hory? Chcete se na stará kolena pořádně oháknout a netrhnout si ostudu? Tápete a neorientujete se v nových trendech? Velmi kvalitní sportovní oblečení je vyráběno právě u nás. Některé české firmy si jsou dokonce tak jisté kvalitou svých výrobků, že nabízejí zákazníkům nadstandardní tříletou záruku. V současné době si mnoho firem své oblečení nechává testovat špičkovými evropskými sportovci, kteří kvalitu sportovního oblečení dokážou ocenit nejlépe.

Čas šponovek a tlustých svetrů je nenávratně pryč. Lehké moderní materiály jej plně nahradí. I dnes ovšem platí - vrstvit, vrstvit a zase vrstvit.

Při výběru nepromokavého oblečení volme takové, jehož odolnost proti vodě je minimálně 20 000 mm vodního sloupce. Součastí kvalitní sportovní bundy určené pro zimní sporty je pás proti sněhu. Bez kvalitních nepromokavých rukavic si dnešní lyžování už ani nedovedeme představit. Termo ponožky a termo spodky jsou dnes již v našich šatnících dobře zabydlené.

Výrobci používají kvalitní materiály od renomovaných evropských firem. Oděvy je možno používat i za extrémních klimatických podmínek. Vnitřní strana bývá jemná a hřejivá, příjemná pro pokožku a nabízející ten nejlepší komfort pro zákazníka. Vnější strana materiálu může mít i teflonový zátěr odpuzující vodu. Nebojte se trochu připlatit – investice do kvality se Vám v mrazivých (nebo naopak deštivých) lednových dnech určitě vyplatí.

Dnešní materiály se nešpiní a jsou odolné i proti oděru. Při praní vždy respektujte doporučení výrobce. Důležité je též nesušit toto oblečení v blízkosti tepelných zdrojů.

A to nejdůležitější na konec - helma! Je nezbytností, a proto její výběr nepodceňte. Elastický a vhodně vyprofilovaný chránič, který chrání páteř před úrazy, je také skvělá investice. Sledovat akční nabídky se rozhodně vyplatí - lze zde nakoupit i zboží nejvyšší kvality za rozumnou cenu.

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Sobota 20.4.

°C
°C
Neděle
21.4.2024

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C