SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Jimramov - příjemně překvapil

Máte rádi zimní sporty? Nevíte kde strávit vánoční prázdniny? Potřebujete tip na dobrý ski areál? Zkuste středisko Jimramov a užijte si tu pravou českou lyžovačku! Areál se nachází na Vysočině a je nadstandartně vybaven. O zábavu tak nebude nouze.

V areálu se nachází dvojice vleků. Co tahle přijít si zalyžovat i večer? Osvětlené sjezdovky Vám to umožní a pokud ještě stále nebudete mít dost, můžete večer zakončit romantickou večeří při svíčkách :) A co když nenasněží? Nevadí, artilerie sněžných děl už čeká na spustění! Úprava svahu probíhá 1x denně. Zkušení instruktoři v lyžařské školce pomohou vašim dětem zvládnout první krůčky na lyžích či snowboardu. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Pokud jste ortodoxní lyžař, místní snowpark pravděpodobně nevyužijete, ale snowboardistům by se mohl líbit. Na sjezdovce se také nachází stánek rychlého občerstvení. Vyzkoušet můžete točené pivo či kofolu.

Pokud vám zbyde čas, můžete navštívit nějakou pozoruhodnost v okolí. Určitě navštivte Hrad Pernštejn, který se nachází pouze 23km daleko.

Středisko nemůžeme ohodnotit příliš kladně, ale záporné hodnocení si také nezaslouží. Pro velmi náročného lyžaře to zde prostě není, začátečníci si však na své přijít mohou. Kvalita zázemí místy lehce pokulhává. Lepší hodnocení než 63% si areál prostě nezaslouží. Doufáme, že příští rok budeme moci dát ještě lepší známku.

Máte rádi čepice s bambulkou? Tak si račte vybrat. Doporučujeme Vám pánské zimní čepice za skvělé ceny! Již od 160 Kč může být Vaše!

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Neděle 21.4.

°C
°C
Pondělí
22.4.2024

°C
°C
Úterý
23.4.2024

°C
°C
Středa
24.4.2024

°C
°C