SKI AREÁL DOLNÍ LOMNÁ
mimo provoz
Zobrazit na:

Ski areál Žacléř - Prkenný Důl

Chcete se naučit na prkně? Přemýšlíte o víkendu v horách? Hledáte ten nejlepší zimní areál v ČR? Přijeďte navštívit areál Žacléř - Prkenný Důl a užijte si zimní radovánky naplno! Areál se nachází v Krkonoších a nabízí široké spektrum služeb. Na své si tak přijde každý.

V areálu se nachází trojice vleků a lano pro děti. Středisko disponuje systémem umělého zasněžování. Úprava svahu probíhá denně. Děti můžete odložit do lyžařské školky a sami se věnovat lyžování naplno. Pokud na lyžích ještě příliš neumíte, můžete si najmout instruktora z místní lyžařské školy, který Vám s výukou pomůže. Skáčete na prkně? Místní snowpark je na to ideálně vybaven. Pokud by jste náhodou měli smůlu, horská služba sídlí nedaleko. Pokud Vám z lyžování vyhládne, můžete se občerstvit přímo pod sjezdovkou. Ochutnejte smažák či řízečky. Lyžaři mohou k dopravě využít skibus.

Jaký je tedy náš konečný verdikt? Areál musíme hodnotit jako naprosto průměrný. Areál bohužel nedokáže splnit potřeby náročnějších lyžařů. Personál je poměrně vstřícný. Minimální hodnocení, které areálu můžeme dát je 65%. Nezbývá než doufat v ještě lepší zítřky.

Máte rádi čepice s bambulkou? Tak si račte vybrat. Vyberte si z široké nabídky v nákupní galerii Aktivnipohyb.cz s sekci dámské zimní čepice.

Čtěte také: Areál Žacléř - Prkenný Důl ostudu neudělal

WEBKAMERA

Předpověď počasí

Zítra
Neděle 28.7.

°C
°C
Pondělí
29.7.2024

°C
°C
Úterý
30.7.2024

°C
°C
Středa
31.7.2024

°C
°C